Den perfekta ridstövelkollektionen

DEN PERFEKTA RIDSTÖVELKOLLEKTIONEN

Jag har över 15 års erfarenhet av måttsydda och specialtillverkade stövlar och har genom åren hjälpt ett stort antal ryttare att designa sina drömstövlar. Och tro mig, jag har sett de mest kreativa stövlarna och designs du kan drömma om!
De flesta av våra kunder har flera par ridstövlar och jag har också fått en väldigt klar bild över hur den perfekta stövelkollektionen för en ryttare ser ut. Med glädje kan jag berätta att den består av 4 par stövlar. 
Häng med så berättar jag vilka stövlar du behöver!

1. KLASSISKA TRÄNINGSSTÖVLAR

Amazona Sueca Den perfekta stövelkollektionen Klassiska träningsstövlar

Man behöver först och främst såklart ett par varje-dag-stövlar, klassiska träningsstövlar som funkar till all din utrustning och alla dina outfits och oberoende av vilken färg det är på hästen du rider.

Den här designen är oftast i någon brun nyans, antingen en lite ljusare konjaksbrun, en mörkare kaffebrun eller givetvis nån nyans däremellan.
Helt enkelt en stilren och klassisk design för alla tillfällen.

2. TÄVLINGSSTÖVLAR

Amazona Sueca Den perfekta stövelkollektionen Tävlingsstövlar

På tävling ska all utrustning skina och blänka och inte minst dina stövlar! Är du en ryttare som älskar att putsa?
Då kanske du väljer ett vanligt svart skinn, och med hjälper av skokräm och flitigt arbete putsar upp en blank yta. Gillar du istället lite genvägar kan vi varmt rekommendera ett par stövlar i polerat eller borstat läder. Skinnet har polerats redan under garvningsprocessen och har med värme, borstar och en massa vax fått en alldeles skinande blank yta. Den är inte bara snygg utan även lättskött. 
En tävlingsstövel är ofta stilren, men du kan såklart göra den unik också och addera någon rolig och personlig detalj.

3. FÅRSKINNSFODRADE VINTERSTÖVLAR

Amazona Sueca Den perfekta stövelkollektionen Fårskinnsfodrade vinterstövlar

Det är som en dröm att sätta på sig ett par fårskinnsfodrade ridstövlar.
Det känns som att gå på moln och som om fötterna och benen är inbäddade i ett varmt täcke.
Inte nog med det så får du även ett par varma stövlar med perfekt passform som dessutom hjälper dig att rida bättre även när det är kallt ute.
Vi har ett vaxat skinn som passar perfekt för vinterstövlar och vårt skandinaviska klimat. Det är behandlat med olja och står emot slasket väldigt bra och man behöver knappt putsa dem, bara återfetta vid behov.
Vi brukar oftast fårskinnsfodra hela fodret på stövlarna, men om man hellre önskar kan man göra enbart fotdelen. Med fördel väljer du en stövel som har snörning eller resår och därmed större flexibilitet eftersom du kommer att vilja få plats med fler lager kläder om det är -20 grader än när det är -2.  

4. COOLA TRÄNINGSSTÖVLAR

Amazona Sueca Den perfekta stövelkollektionen Coola träningstövlar

More is more!
Det är med de här stövlarna man får gå all in! Drömmer du om ett par utstickande stövlar i blå crocolack? Vill du ha ett par stövlar i glud?
Cool kamouflageprintad mocka eller kanske ett par pälsiga rosa leostövlar?
Lev ut dina drömma till fullo och våga stick ut från mängden!
Låt de här stövlarna bli stallets snackis.
Du kommer dessutom att rida så mycket bättre när du känner du galasnygg!

Med den här stövelkollektionen är du rustad för alla tänkbara tillfällen och ridpass. Dessutom kommer stövlarna att hålla betydligt mycket längre eftersom man växlar stövlar och de får vila lite grann mellan ridpassen.

BOKA TID MED MIG

Nu fick du en hel del att fundera på! Jag hjälper dig gärna och svarar på alla dina tänkbara frågor om stövlar, modeller, färger, material och måttagning via Zoom.

Boka in ett kostnadsfritt 15-minuters möte eller din virtuella måttagning.
Jag ser fram emot att höra från dig!

Bästa hälsningar
Johanna 

Boka tid med mig

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...