Boka tid

Då vi vill ge dig lite extra tid och service när du ska designa och beställa dina nya ridstövlar eller skor sker tidsbokning. Här kan du enkelt boka en tid i vårt showroom i Stockholm eller på de events och mässor vi har eller är med på. Välj mellan utprovning av skor, måttbeställning av ridstövlar, beställning och köp av accessoarer eller upphämtning av redan beställda produkter.

Hittar du ingen tid som passar? Skicka ett mail till info@amazonasueca.com så kan vi säkert lösa det.

Måttagningen ingår i priset av ridstövlarna givet att beställningen görs samma dag. Vill du bara ha hjälp med måttagningen gör vi såklart gärna det också mot kostnaden 250 kr som sedan dras av då du beställer stövlarna.

Inför ditt besök kan det vara bra att kika på vår Instagram för att inspireras av hur andra kunder har designat sina stövlar. Varmt välkommen - Vi ser fram emot att träffa dig!

 

JOIN THE CLUB!

Signa upp dig nu till vårt läsvärda månadsbrev där du får massor av tips, sneakpeaks på våra nya och kommande produkter och härlig inspiration. Bli först med att få exklusiva erbjudanden och inbjudningar till våra utförsäljningar och events!